Muğlalı Ünlüler - GeziBilen

Muğlalı Ünlüler

Muğlalı Ünlüler

Ege’nin en güzel şehirlerinden biri olan Muğla’nın tanınmış isimlerini sizler için derledik, buyursunlar. 

Hande Yener

Türk Pop Müziği’ne yön veren ve en sevilen güzeller güzeli ismi Hande Yener Muğlalıdır. Ege’nin güzel kalpli insanlarından biri olarak nitelendirilen ve yaptığı tüm işlerde başarıyı yakalamak için var gücüyle çalıştığını gösteren Yener, Türk gençlerinin en sevdiği ses sanatçılarından biridir.

Keremcem

Türkiye’de son dönemlerde ‘kadife gibi ses’ tabirinin iki temsilcisinden biri olan -bir diğeri de Yalın’dır.- Keremcem de Muğla’nın ünlü isimlerindendir. Yakışıklılığının yanı sıra yetenekleri, yaptığı işler ve güler yüzlülüğüyle tanınan Keremcem aynı zamanda Türkiye’deki genç kızların da sevgilisi niteliğindedir. 

Neriman Uğur

Türk televizyon ve sinemasında oyunculuğuyla her daim takdir toplayan ve göz dolduran başarılı sanatçımız Neriman Uğur da Muğla’nın yetenek ve sanat fışkıran topraklarından nasibini almış güzel kalplilerdendir.

Turan Özdemir

Türk televizyonlarından ağırlıklı olarak şiveli karakterlere hayat veren ancak aslında oldukça başarılı tam bir tiyatro sanatçısı olan yufka yürekli ve sempatik tabirlerinin en çok yakıştığı sanatçılarımızdan Turan Özdemir de Muğlalıdır. 

Türkü Turan

Dupduru güzelliği, masum yüzü, sempatik konuşması ve yetenekli oyunculuğuyla kısa sürede Türk halkının beğenisini kazanan ve aslen bir Sosyolog olan Türkü Turan da Muğla’nın güzide isimlerinden biridir.

Zeynep Çamcı

Diksiyonundaki tatlılık ve gözlerindeki samimiyetle Türk halkının kalbindeki sevgilerden kendine güzel bir yer edinmiş olan sempatik oyuncumuz Zeynep Çamcı da Muğla’nın yetenekli ve bir o kadar da güzel isimlerinden biridir.

Yüksel Aksu

Senarist, yönetmen ve oyuncu… Daha ne olsun. Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olarak kabul edilen Yüksel Aksu da Muğla’nın sanat ve yetenek akan pınarlarının etkisini damarlarında taşıyanlardandır.

Yorumlar

  • leylakorkmazz
    05.05.2023 12:42

    Hande Yener Naberr

GeziBilen

Tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerimize ışık tutarak; ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmak bizi sizlerle buluşturan temel amacımızdır.

GeziBilen Logo
Google Play Badge
AppStore Badge
AppGallery Badge
İletişim

0 (212) 274 2121

merhaba@gezibilen.com

Balmumcu Mah, Bestekar Şevkibey Sk, No:26 Beşiktaş-İstanbul

  • GeziBilen Gezi Noktaları2.500 gezi noktası

    2.500 noktayı keşfetmeye hazır mısınız?

  • GeziBilen Ülkeler4 Farklı Dil Seçeneği

    Tüm yazılı ve sesli içerikler Türkçe, Almanca, İngilizce ve Rusça

  • GeziBilen Rotalar185 Tematik Rota

    Her şehir için özel hazırlanmış onlarca tematik rota

Diğer İçerikler