Menteşe'de Kamp Yapılacak Yerler - GeziBilen

Menteşe'de Kamp Yapılacak Yerler

Menteşe'de Kamp Yapılacak Yerler

Akdeniz’in İncisi Muğla'nın En Güzel Kamp Yerleri Nereler?


Muğla, Türkiye'nin güneybatısında yer alan muhteşem bir doğa cennetidir. Akdeniz’de olmayı, Akdeniz ruhunu yaşamayı tabii güzellikleriyle misafirlerine sunan benzersiz bir doğaya sahiptir. 


Eşsiz plajları, turkuaz denizi, sıcak güneşi ve yeşil dağları ile Muğla, kamp yapmak için de ideal bir destinasyondur. Fethiye'den Bodrum'a uzanan sahil şeridi, kampçılar ve karavan tutkunları için vazgeçilmezdir. Göcek Körfezi'nin huzurlu koyları ve Dalyan'ın pitoresk kanalları, doğayla iç içe olma fırsatı sunar. 


Ayrıca Babadağ'ın eteklerinde yükselen Ölüdeniz, yamaç paraşütü tutkunları için de bir cennettir. Muğla'nın zengin doğal çeşitliliği, kampçılara deniz, orman ve dağları aynı anda deneyimleme fırsatı sunar. Çadır veya Karavan ile kamp yaparken bu muhteşem doğanın tadını çıkarmak, unutulmaz anılar biriktirmek için harika bir yoldur.


Bu doğa harikası şehirde kamp alanları saymakla bitmeyeceği için bunu sizin için daha anlamlı bir hâle getirdik ve ilçe ilçe kamp alanlarını derledik. Bu yazımızda sizlere Menteşe’de yer alan kamp ve karavan alanlarından bahsedeceğiz.


Menteşe Hakkında


Muğla'nın Menteşe ilçesi, Akdeniz'in kıyısında yer alan ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bir yerdir. İlçede, berrak denizi, eşsiz koyları, yemyeşil ormanları ve tabii güzellikleri ile ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil imkanı sunmaktadır.


Eğer siz de doğa ile başbaşa olmaktan, çadırın fermuarını açıp güneşi selamlamaktan hoşlanıyorsanız sizin için bu bölgede benzersiz kamp alanlarını olduğunu söyleyebiliriz. Bu kamp alanlarından bazıları işletmelere ait olup bazıları da halka açık ücretsiz yerlerdir.


Menteşe 120.000 nüfusa sahiptir. İlçenin kıyı uzunluğu 17 kilometre olup bölge genel olarak dağlık ve ormanlık bir yapıya sahiptir. Yılanlı, Kalaylı, Derbant, Sapanca, Babacan, Marçalı Dağları; Yeşilyurt (Pisi) ve Kolçak Ovaları; Mortuna, Sarhoş, Akçay, Kocadere, Çelikkozderesi akarsuları; Bayır Barajı ile Kazan (Bayır), Kafaca, Elçin(Yaraş), Özlüce, Karagöl (Yemişendere) göletleri önce çıkan coğrafi özellikleri arasında yer alır.


Hazırsanız Menteşe’nin en iyi kamp yerlerini incelemeye başlayalım.


Paşalı Bungalow & Camping & Caravan 


Şehrin kaosundan kaçıp doğanın kalbinde huzur bulmak isteyenler için ister çadır ister karavanları ile kamp yapabilecekleri bir işletme. Burada gece yıldızları seyredebilir, yakında bulunan plajında denize girebilirsiniz.


Çadır hizmetlerinin yanında karavan parkı ve bungalowu ile her ihtiyaca cevap veren bir anlayış ile hareket etmektedir. Etrafı tellerle çevrili bu yer güvenlik anlamında bir huzur sağlarken ekibin temizlik konusunda gösterdiği hassasiyet dikkatlerden kaçmıyor. Ailelerin de sıkça tercih ettiği nezih bir kamp ortamı olduğunu söyleyebiliriz.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Akyaka’ya 45, Menteşe’ye 70 dakika uzaklıkta yer alır. Muğla’dan Akyaka yönüne giden toplu taşıma araçlarını tercih etmeniz durumunda Akyaka’ya gelebilir, buradan aktarma yapabilirsiniz. Aracıyla gelenler için ayrıca otopark alanı mevcut.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Çadır başı 400 TL

Çadır Kiralama: Çadır başı 600 TL

Karavan Parkında Konaklama: Yeni sezonda hizmete girecek.

Bungalov Konaklama: 5 kişiye kadar kalınabilir ve 2000 TL


İŞLETMENİN SUNDUĞU İMKANLAR

Suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, sıcak su, kapalı alan oyun tesisleri, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

Mayıs ayında açılan işletme Ekim ayının sonuna kadar misafirlerini ağırlamaya devam eder. Diğer aylarda da özel grupların talebi doğrultusunda belirli zaman aralığında hizmet vermeye devam etmektedir. 


KONUM

Sarnıç Mahallesi, Akbük Sahili, Menteşe/MUĞLA


İLETİŞİM

Telefon: +90 505 726 80 85

Web: pasalicamping.com

Instagram: @pasalibungalow 



Adalin Cafe Camping


Adalin Cafe Camping, sıcak ve samimi atmosfer sunan bir kamp alanıdır. Denize olan 30 metre yakınlığı da yüzmeyi sevenler için avantaj oluşturuyor. Burada Rahmi Bey’in sabah kahvaltısına özel hazırladığı menemen birçok kampçının damağında tat, dimağında iz bırakmıştır. Anın tadını çıkarmak için sabah gündoğumunda ve akşam günbatımında sahilde spor ve yürüyüş yapmak kampçıların genel tercihi olmuştur.


Sabah, öğle ve akşam olmak üzere işletme tarafından yemek çıkarılmaktadır. Ayrıca işletme içerisinde her türlü ihtiyacınıza cevap verecek bir market bulunuyor.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Akyaka’ya 45, Menteşe ilçe merkezine 60 dakika uzaklıkta yer alır. Muğla il merkezinden Akyaka istikametine hareket eden otobüsler ile de buraya ulaşabilirsiniz. Özel araçla gelenler için işletmenin ücretsiz otopark uygulaması vardır. 


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Küçük çadırlar için 400 TL, büyük çadırlar için 650 TL 

Çadır Kiralama: 2 kişilik çadır 850 TL, 3-5 kişilik çadır 1000 TL

Karavan Parkında Konaklama: Yalnızca küçük çekme karavanlar için 650 TL

Bungalov Konaklama: Bu hizmet bulunmuyor.


İŞLETMENİN SUNDUĞU İMKANLAR

Suya erişim, karavan park alanı, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

İşletme sezonluk olarak hizmet vermektedir. Mayıs ayında açılan işletme Eylül ayının sonuna kadar misafirlerini ağırlamaya devam eder. 


KONUM

Adalin Cafe Camping Evleri, Sarnıç Mahallesi, Akbük Küme Evleri Altaş Arkası, Menteşe/MUĞLA


İLETİŞİM

Telefon: +90 530 579 54 20

Instagram: @adalin_cafecamping/



Serkan’ın Yeri Camping


Akbük’ün en temiz koylarından birinde yer alıp Serkan’ın Yeri Camping işletmesi. Ayrıca akvaryum koyuna da ormanın içinden 10 dakikalık bir yürüme mesafesiyle ulaşabilirsiniz. Çadır kurmak isteyenler için tahta zeminler kolaylık ve konfor sağlıyor. Yaygın priz ağı ve temizliği ile dikkat çekiyor. Mayıs ve Eylül aylarında da konaklamak için ideal. Dağ esintisini ve plaj keyfini bir ara yaşayabilirsiniz. Genellikle hafta sonları olmak üzere haftada bir gün canlı müzik etkinliği yapılmaktadır. 


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Akyaka’ya 40, Menteşe ilçesine 75 dakika uzaklıktadır. Muğla ilinin merkezinden Akyaka istikametine giden toplu taşıma araçlarıyla da ulaşmak mümkündür.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kişi başı 200 TL

Çadır Kiralama: 4 kişiye kadar kalınabilir, 1000 TL

Karavan Parkında Konaklama: Bu hizmet bulunmuyor.

Bungalov Konaklama: 4 kişiye kadar kalabilir ve 2500 TL


İŞLETMENİN SUNDUĞU İMKANLAR

Plaj, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

İşletme sezonluk olarak hizmet vermektedir. Mayıs ayında açılan işletme Eylül ayının sonuna kadar misafirlerini ağırlamaya devam eder.


KONUM

Sarnıç Mahallesi, Menteşe/MUĞLA


İLETİŞİM

Telefon: +90 554 318 00 59

Web: http://serkan-n-yer-campng-pansyon-market.business.site/

Instagram: @serkancampingpansiyon



Azmakbaşı Camping 


Azmakbaşı Camping, Muğla'nın efsanelere konu olmuş Karia ve Keramos Antik Kentleri'nin yakınında, göl kenarında ve denize sadece 150 metre mesafede bulunan bir glamping tesisi olarak öne çıkıyor. Bu mekân, yaklaşık 6000 metrekarelik bir alana kurulmuştur. İçeride iyi vakit geçirebileceğiniz bir restoran mevcuttur.


Peki glamping nedir? Bu aslında birleşik bir kelime. Cazibeli, büyüleyici ve çekici anlamına gelen glamourous ve kamp yapmak anlamına gelen camping sözcüklerinin birleşimidir. Normal kampçılık anlayışından farklı olarak lüksü ve konforu önemser. Azmakbaşı’nda bu deneyimi fazlasıyla yaşayabilirsiniz. 


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Muğla Otogarı'nın hemen arkasından kalkan dolmuşlara binerek Akbük Koyu'na ulaşabilirsiniz. Ortalama yolculuk süresi bir saattir. Ayrıca, havayoluyla gelen misafirler için Muğla Milas Havaalanı tercih edilebilir. Havaalanından Muğla'ya ulaştıktan sonra kolayca dolmuşlarla Akbük Koyu'na ulaşabilirsiniz. Dalaman Havalimanı'ndan gelen misafirler için ise Havaş otobüslerine binerek "Gökova 4 yol" durağında inip, taksiyle gelmeleri gerekecektir.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Glamping, bungalow ve karavan parkı olarak hizmet veren bu işletmenin tarifesi kişi sayısı ve konaklama türüne göre değişiklik gösterir. Web sitesinde yer alan rezervasyon kısmından detaylı fiyat bilgisine ulaşmanız ve rezervasyon yaptırmanız mümkündür. 


İŞLETMENİN SUNDUĞU İMKANLAR

Suya erişim, plaj, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, tv bağlantısı, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

İşletme sezonluk olarak hizmet vermektedir. Mayıs ayında açılan işletme Eylül ayının sonuna kadar misafirlerini ağırlamaya devam eder.


KONUM

Sarnıç Mahallesi, Akbük Sokak, Menteşe/MUĞLA


İLETİŞİM

Telefon: +90 543 207 83 66

Web: https://www.azmakbasicamping.com/

Instagram: @azmakbasicamping 



Su Camping


Sakinliği ve kalabalık olmaması yönünden çocuklu aileler için de ideal bir kamp deneyimi sunar. Küçük bir çadıra sahipseniz araziyi dikkate alaraktan denize daha yakın çadır kurma imkanınız var. İki kişilik küçük çadırı olanların denize daha yakın bir konumda kamp yapabileceği bir yer. Gölgelik alanlarının fazla olması da gün içinde rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlarken sıcaktan bunalmanın da önüne geçiyor. Ağaçların serinliğinde deniz esintisi eşliğinde bir deneyimi.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Menteşe ilçe merkezine 70 dakika uzaklıkta yer alan bir kamp alanıdır. Akyaka’ya uzaklığı ise 35-40 dakikadır. Doğrudan toplu taşıma imkanı bulunmuyor. Kıran Sahili’ni kullanan toplu taşıma araçlarını tercih ederseniz buraya gelebilirsiniz.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kişi başı 250 TL

Çadır Kiralama: Çadır başı 650 TL

Karavan Parkında Konaklama: Yalnız Mayıs ve Eylül ayında ve 650 TL

Bungalov Konaklama: 3 kişilik aile odası 2000 TL, iki kişilik oda 1800 TL


İŞLETMENİN SUNDUĞU İMKANLAR

Suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

İşletme sezonluk olarak hizmet vermektedir. Mayıs ayında açılan işletme Eylül ayının sonuna kadar misafirlerini ağırlamaya devam eder.


KONUM

Sarnıç Mahallesi, Menteşe/MUĞLA


İLETİŞİM

Telefon: +90 537 453 81 11

Instagram: @sucampingakbuk 



İşte Bu Beach Mocamp


Berrak denizi ve huzurlu ortamı ile özellikle aileleri de cezbeden bir kamp deneyimi sunuyor. Yeme ve içme ihtiyaçlarınıza da çeşitli alternatifler var. Kendi yemeğinizi hazırlamak isterseniz, yanınıza getirdiğiniz hazır yiyecekleri çadırınızın önünde kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca tesisin restoranında hazırlanan sabah, öğle ve akşam yemeklerini deneyebilirsiniz. Eğer daha özel bir yemek deneyimi isterseniz, kendi mangalınızı şömine bölümünde yakabilirsiniz. Ancak doğayı korumak adına kamp ateşi yakmanın burada yasak olduğunu unutmayın. Plajı taşlık olduğu için deniz ayakkabısı kullanmanızı tavsiye ederiz.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Akyaka’ya 40, Menteşe ilçesine 40 dakikalık uzaklıktadır.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kişi başı 200 TL

Çadır Kiralama: Kişi başı 300 TL

Karavan Parkında Konaklama: Kişi başı 300 TL

Bungalov Konaklama: Bu hizmet bulunmuyor.


İŞLETMENİN SUNDUĞU İMKANLAR

Suya erişim, plaj, karavan park alanı, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.


İŞLETMENİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

Yılın 12 ayı boyunca hizmet vermektedir. Kışın verdiği hizmetler kapsamında sıcak su imkanı da mevcuttur.


KONUM

Sarnıç Mahallesi, Akbük Beldesi, Menteşe/MUĞLA


İLETİŞİM

Telefon: +90 506 900 09 76

Instagram: @iste_bu_beach



Karya Beach Camping


Karya Camping, Akyaka'nın doğal güzellikleriyle çevrili Turnalı mevkisinde konumlanmış bir kamp alanıdır. Bu mekân, denizin önünde, ormanın sarmaladığı bir alandadır. Aynı zamanda Karia ve Keramos Antik Kentleri'nin efsanelere konu olmuş coğrafyasına komşudur ve Karya ismini buradan esinlenerek almıştır. Sahil bölümündeki büfede yiyecek ve içecek satışı var. Buzdolabında kampçılar için birer kat raf ayrılıyor. Getirdiğiniz yiyecekleri burada muhafaza edebilirsiniz. Kampın ortasındaki bölümde mangal yakmak için bir alan var.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Menteşe ilçesine yaklaşık bir saat uzaklıkta bulunur. Akyaka’dan sahil yolunu kullanarak hareket eden toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kişi başı 350 TL

Çadır Kiralama: Kişi başı 400 TL

Karavan Parkında Konaklama: Kişi başı 400 TL

Bungalov Konaklama: Bu hizmet bulunmuyor.


İŞLETMENİN SUNDUĞU İMKANLAR

Suya erişim, plaj, karavan park alanı, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

Yılın 12 ayı boyunca hizmet vermektedir. Kışın verdiği hizmetler kapsamında sıcak su imkanı da mevcuttur.


KONUM

Kıran Mahallesi, Menteşe/Muğla


İLETİŞİM

Telefon: +90 536 288 64 54

Web: https://akyakakamp.net/



Akbük Garden Beach Camping Cafeteria


Kısa bir yürüme mesafesiyle sahile ulaşabileceğiniz bir kamp alanıdır. Doğal ortam deneyimini plaj imkanıyla birleştiren bir işletme. Burada mangal ve semaver yakmak yasak. Sivrisinek durumu için koruyucu krem, ilaç getirmek faydalı olabilir. Masmavi berrak denizinde suyun tadını çıkarabilir ve bu koyda gün batımının eşsiz güzelliğini sandalyenizi kurarak seyredebilirsiniz. 


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Menteşe ilçe merkezine ortalama 75 dakika uzaklıkta yer alır. Akyaka üzerinden Kıransahili’ni kullanan toplu taşıma araçlarını kullanarak 40 dakikalık bir yolculuk ile buraya ulaşabilirsiniz. Toplu taşıma kullanırken en yakın konumdan bu noktaya yürümeniz gerekir.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kişi başı 300 TL

Çadır Kiralama: Kişi başı 450 TL

Karavan Parkında Konaklama: 650 TL

Bungalov Konaklama: 2000 TL


İŞLETMENİN SUNDUĞU İMKANLAR

Suya erişim, plaj, karavan park alanı, merkezi kamp ateşi, kimyasal imha noktası, pişirme olanakları, elektrik bağlantıları, yakacak odun, market, sıcak su, çocuk eğlence programı, soyunma dolapları, ortak oturma alanı, buzdolabı, restoran, masalar ve banklar, çamaşır makineleri, su bağlantısı, wifi, ağaçlık alan, bulaşık yıkama alanı, otopark, tuvalet, duş.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

İşletme sezonluk olarak hizmet vermektedir. Mayıs ayında açılan işletme Eylül ayının sonuna kadar misafirlerini ağırlamaya devam eder. 


KONUM

Sarnıç Mahallesi, Akbük Koyu, Küme Evleri, Menteşe/MUĞLA


İLETİŞİM

Telefon: +90 531 994 12 88



Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı 


Burası ücretsiz bir kamp alanıdır. Bu alanda ayrıca elektrik, lavabo gibi imkanlar bulunmuyor. Bu ihtiyaçlarınızı çevredeki özel tesislerden karşılamanız gerekir. Yeme-içme ihtiyacı için de yine aynı şekilde çevredeki özel tesislerin restoranlarını kullanabilirsiniz. Bu işletmeleri tercih etmek istemezseniz kendi yiyeceğinizi yanınızda getirmeniz gerekir. Denizi taşlık olduğu için deniz ayakkabısıyla girmenizi öneririz. Sahilde deniz kestaneleri olduğu için yüzerken dikkat etmeniz gerekir. Karavanınızla da burada güzel bir kamp yapabilirsiniz.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Menteşe merkezden yaklaşık bir saat kadar uzaklıktadır. Buraya toplu taşıma bulunmuyor. Özel araçla gidilip keşfedilebilecek bir konumda bulunuyor.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kendi çadırını ile konaklayabilirsiniz. 

Çadır Kiralama: Bu hizmet bulunmuyor.

Karavan Parkında Konaklama: Araç parkına bırakabilirsiniz.

Bungalov Konaklama: Bu hizmet bulunmuyor.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

Burası halka açık bir yerdir ve yılın her dönemi ziyaret edilebilir. Mayıs-Eylül ayları arasında hava şartları gereği kamp yapmaya uygundur.


KONUM

Akyaka-Akbük Yolu Üzeri, Turnalı Mevkii, Kıran Mahallesi, Menteşe/MUĞLA





Fundabükü Plajı Kamp Alanı 


Burası ücretsiz bir kamp alanıdır. Özel bir işletmeye ait olmadığı için elektrik, lavabo gibi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılamanız gerekir. İhtiyaçlarınız için daha öncesinden Akyaka merkezinden alışveriş yapabilirsiniz. Özel araçla Akyaka’dan 10 dakikalık bir mesafede ulaşım imkanı bulunuyor. Fundabükü Plajı, sahil boyunca ücretsiz çadır ve karavan kampı yapma olanağı sunar. Sahilden civarı keşfe çıktığınızda bölgenin kayalık yapısına dikkat etmeniz gerekir.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Menteşe ilçe merkezine 50 dakika uzaklıkta yer alan bir kamp alanıdır. Bu alana doğrudan bir toplu taşıma aracı bulunmamakla birlikte oradan geçen toplu taşıma araçlarını tercih ederek yürüme mesafesinde ulaşabilirsiniz.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kendi çadırını ile konaklayabilirsiniz. 

Çadır Kiralama: Bu hizmet bulunmuyor.

Karavan Parkında Konaklama: Araç parkına bırakabilirsiniz.

Bungalov Konaklama: Bu hizmet bulunmuyor.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

Burası halka açık bir yerdir ve yılın her dönemi ziyaret edilebilir. Mayıs-Eylül ayları arasında hava şartları gereği kamp yapmaya uygundur.


KONUM

Kuyucak Mahallesi, Menteşe/MUĞLA



Akyaka İzci Kampı 


Burası ücretsiz bir kamp alanıdır. Doğa deneyimi yaşamak istiyorsanız, rotanızda mutlaka Akyaka İzci Kampı olsun. Kampçılar için bu bölgenin en büyük avantajlarından biri gölgelik alanlarının çok fazla olması. Şehrin kaosundan uzak sakin bir yer. Doğada olmasına rağmen sinek popülasyonu oldukça az ve rahatsız edici değil. Denizden gelen hafif esinti ve ağaçların gölgeliği yaz sıcağını kırıyor. Denize girmek için plajın sağ tarafı daha uygundur. Kum plaj sevenler için üzücü bir haberimiz var, burası taşlık bir sahil. Özel bir işletmeye ait olmadığı için elektrik, lavabo, şezlong ya da market imkanı yok.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Menteşe ilçe merkezine ortalama 48 dakika uzaklıktaki bir kamp alanıdır. Bu kamp alanına doğrudan toplu taşıma imkanı bulunmuyor. Akyaka’dan Atatürk Caddesi güzergahını kullanan toplu taşıma araçlarını kullanıp ulaşım sağlayabilirsiniz.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kendi çadırını ile konaklayabilirsiniz. 

Çadır Kiralama: Bu hizmet bulunmuyor.

Karavan Parkında Konaklama: Araç parkına bırakabilirsiniz.

Bungalov Konaklama: Bu hizmet bulunmuyor.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

Burası halka açık bir yerdir ve yılın her dönemi ziyaret edilebilir. Mayıs-Eylül ayları arasında hava şartları gereği kamp yapmaya uygundur.


KONUM

Kuyucak Mahallesi, Menteşe/MUĞLA



Sevgililer Koyu Plajı Kamp Alanı 


Burası ücretsiz bir kamp alanıdır. Akyaka’ya çok yakın bir konumdadır. Diğer koylara nazaran daha az tercih edilmesi sebebiyle denizdeki doğal yaşam daha hareketli ve daha canlıdır. Berrak denizinde gözlükleriniz ile yüzerseniz balıkları görebilirsiniz. Bir işletmeye ait olmadığı için hazırlıklı gelmeniz gerekir.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Buraya ulaşmak için bir toplu taşıma aracı bulunmuyor. Menteşe ilçesine 50 dakika uzaklıktadır. Akyaka merkezden ise 10 dakikalık bir yolculuk ile ulaşmanız mümkün. Her ne kadar doğrudan toplu taşıma olmasa da sahil yolundan giden toplu taşıma araçlarını kullanarak buraya en yakın konumda inerek, kısa bir yürüme süresiyle koya ulaşabilirsiniz.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kendi çadırını ile konaklayabilirsiniz. 

Çadır Kiralama: Bu hizmet bulunmuyor.

Karavan Parkında Konaklama: Araç parkına bırakabilirsiniz.

Bungalov Konaklama: Bu hizmet bulunmuyor.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

Burası halka açık bir yerdir ve yılın her dönemi ziyaret edilebilir. Mayıs-Eylül ayları arasında hava şartları gereği kamp yapmaya uygundur.


KONUM

Kuyucak Mahallesi, Menteşe/MUĞLA



Ufuk Plajı Kamp Alanı


Burası ücretsiz bir kamp alanıdır. Ufuk Plajı, huzurlu ve sakin bir doğanın tadını çıkarabileceğiniz nokta. Caddeden sahile doğru inerken kullanılan patika yolda dikkatli olmak gerekir. olma Özellikle yazın ve hafta sonlarında kalabalık olabileceğini göz ardı etmemekte fayda var. Geniş sahil kesiminde zeytin ağaçlarının gölgesinde revaçta olan bir plajdır. Doğal yaşamı sevenler için güzel bir deneyim olacaktır.


MERKEZE UZAKLIK VE ULAŞIM

Akyaka’dan yalnızca 15 dakikalık uzaktadır. Menteşe ilçe merkezinden gelmek isterseniz 55 dakikalık bir yolculuk yapmanız gerekir. Bu konuma ulaştığınızda noktada noktada cadde ile sahil arası 60-70 metre.


KONAKLAMA BİÇİMİ VE FİYATLAR

Çadır Konaklama: Kendi çadırını ile konaklayabilirsiniz. 

Çadır Kiralama: Bu hizmet bulunmuyor.

Karavan Parkında Konaklama: Araç parkına bırakabilirsiniz.

Bungalov Konaklama: Bu hizmet bulunmuyor.


BU YERİN HİZMET VERDİĞİ DÖNEM

Burası halka açık bir yerdir ve yılın her dönemi ziyaret edilebilir. Mayıs-Eylül ayları arasında hava şartları gereği kamp yapmaya uygundur.


KONUM

Kuyucak Mahallesi, Menteşe/MUĞLA


Akdeniz’in en güzel sahillerinde, doğa ile ile iç içe ve huzur dolu tatil deneyimini bir üst seviyeye taşımak isteyenler için artık karavan kiralamak kolay bir seçenek.



Karavan ile kamp yapmak, özgürlüğün ve maceranın tadını çıkarmanın harika bir yoludur. Kendi taşınabilir evinizle doğanın ortasında olma özgürlüğüne sahip olursunuz. Karavanınızla istediğiniz yere gidebilir, muhteşem manzaralara uyanabilir ve yeni yerler keşfedebilirsiniz. Hem konforlu bir yatakta uyuyabilir hem de doğal güzelliklerin içinde olmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, kendi yemeklerinizi pişirebilir ve açık havada yemek yemenin tadını çıkarabilirsiniz. Karavanla kamp yapmak, sevdiklerinizle veya tek başınıza unutulmaz anılar biriktirmenin harika bir yoludur.


GeziBilen kullanıcıları, Türkiye’nin lider karavan kiralama platformu KolayKaravan ile gerçekleştirdiğimiz kampanya ile %5 indirimli şekilde karavan kiralayabilirler. KolayKaravan sizin tarzınıza göre farklı karavan seçenekleri de sunmaktadır.  Kampanyadan faydalanmak için uygulamayı indirip GeziBilenlere Özel Kampanyalar bölümünden indirim kodunuzu almanız gerekmektedir.


Karavanları incele: https://www.kolaykaravan.com/?referrer=gezibilen

Yorumlar

    GeziBilen

    Tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerimize ışık tutarak; ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmak bizi sizlerle buluşturan temel amacımızdır.

    GeziBilen Logo
    Google Play Badge
    AppStore Badge
    AppGallery Badge
    İletişim

    0 (212) 274 2121

    merhaba@gezibilen.com

    Balmumcu Mah, Bestekar Şevkibey Sk, No:26 Beşiktaş-İstanbul

    • GeziBilen Gezi Noktaları2.500 gezi noktası

      2.500 noktayı keşfetmeye hazır mısınız?

    • GeziBilen Ülkeler4 Farklı Dil Seçeneği

      Tüm yazılı ve sesli içerikler Türkçe, Almanca, İngilizce ve Rusça

    • GeziBilen Rotalar185 Tematik Rota

      Her şehir için özel hazırlanmış onlarca tematik rota

    Diğer İçerikler